Szentlászló vasúttörténeti kiállítás.

Fórum szabályok
1. Csatolt állomány feltöltésénél amennyiben a csatolandó állomány nem a te tulajdonod kérlek mindig tüntesd fel hogy honnan van , vagy a hivatkozást ahol elérhető.
2. Obszcén kifejezéseket ne használj ezeket azonnal töröljük és a felhasználót figyelmeztetjük. Többszörös figyelmeztetés után Bizonyos szankciókkal büntetünk pl: ideiglenes kitiltás Hozzászólás megvonása végső esetben a felhasználó tejes körű kitiltása a fórumról!!!
3. Nick nevet Polgári névvel összehozni, nyilvánosságra hozni Szigorúan tilos!!!

Szentlászló vasúttörténeti kiállítás.

HozzászólásSzerző: kolas » 2022.02.01. 21:41

Emlékhely megálmodói és létrehozói vagyunk. A Kétezres évek eleje óta foglalkozunk intenzíven vasúti relikviák gyűjtésével,felújításával és rendszerezésével.

Az évek folyamán tekintélyes méretűvé fejlődött gyűjteményünk,melynek állandó otthont képzeltünk el. Egy kirándulás alkalmával bukkantunk Szentlászló néhai Állomásra. Beszélgetésbe Elegyedtünk tulajdonosával, mert az ajtón lévő régi zománctáblával szerettük volna bővíteni kollekciónkat. Ám a tábla nem volt eladó, csak az egész épülettel együtt vehettük volna meg . Az ajánlat először meglepett minket , ám ahogy tanakodtunk rajta,egyre nagyobb fantáziát láttunk benne. A gondolatokat tett követte és megvásároltuk, felújítottuk az épületet, hogy méltó helye lehessen életünknek és szenvedélyünknek .
Avatar
kolas
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 331
Csatlakozott: 2009.02.24. 18:32
Tartózkodási hely: Szentlászló

Re: Szentlászló vasúttörténeti kiállítás.

HozzászólásSzerző: kolas » 2023.01.23. 19:49

scan álomás régi0003.jpg
Avatar
kolas
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 331
Csatlakozott: 2009.02.24. 18:32
Tartózkodási hely: Szentlászló


Vissza: Vasúti közlekedés

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég